Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Çiçekli İğne Oyaları Yapılışı

İğne oyası modellerinden çok güzel bir örnek yapılışı hazırladık. İğne oyası yazmalarda çok güzel duracak bir örnek. Desenli yazmalarda, tek renkli yazmalarda, mutfak havlularında kullanabilirsiniz. İğne oyası modellerinden çok güzel örneklerin yapılışını sizlere videolu olarak hazırlıyoruz. Videolu anlatımlı iğne oyaları hepimizin oyaları çok kolay şekilde yapılması için. İğne oyası yeni öğrenenler için videolu anlatımlar çok iyi oluyor. Çiçekli iğne oyaları yapılışı zarif bir örnek. Daha önceki yazılarımızda çok fazla model anlatımı var. İnceleyebilir beğendiklerinizi yapabilirsiniz. Çiçekli iğne oyası modelleri yazmalarda çok kullanılan oyalardan. İğne oyası çiçekli dağ yapılışı çok güzel yeni bir örnek. İğne oyası dağlı modelleri tek renk olarak yapıp yanına farklı bir örnek ile iğne oyası havlu kenarlarında da kullanabilirsiniz. İğne oyası yazma örnekleri anlatımlı çok güzel zarif modelin yapılışına geçelim.

Çiçek İğne Oyası Nasıl Yapılır?

İğne oyası örneklerinden zarif bir örnek. Son zamanlarda tek renk yazmalara tek renk iplere yapılan oyalar çok fazla. Birazdan paylaşacağımız modeli tek renk veya renkli iplerle yapabilirsiniz. Her türlü çok güzel olacaktır. Sıra sıra 5 – 6 çiçek bir renkten, 5 -6 renk farkl bir renkten sıra sıra yapabilirsiniz.

Çiçekli İğne Oyaları Yapılışı

Çiçekli İğne Oyaları Yapılışı 1

Oya bittiğinde yukarıdaki gibi çok güzel duruyor. Farklı iki renkle yapılmış örneğini gördük. Siyah yazmalarda, yeşil yazmalarda, beyaz yazmalarda, desenli yazmalarda kullanabilirsiniz. Çiçekli iğne oyaları yapılışı anlatımı baştan sona detaylı bir şekilde anlatılmakta. Videodan takip ederek keyifle yapabilirsiniz. İyi seyirler.

 

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler