Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kuru Ağaç Dalı Dekorasyon

Kuru ağaç dalları ile yapılmış kendin yap projesi hazırladık. Kuru ağaç dalı dekorasyon projesini çok sevecek ve hemen yapmak isteyeceksiniz. Adım adım talimatları resimli olarak hazırladık. Balkon dekorasyonu ve teras dekorasyonuna çok yakışacak diye düşünüyorum. Ağaç dallarını istediğiniz renk boyayarak şahane tasarımlar oluşturabilirsiniz. Kuru ağaç dalı makrome çalışmaları da son günlerin vazgeçilmez aksesuarlarından. Daha önce yapay masa çiçeği paylaşmıştık. Kuru ağaç dalı kullanarak, teraryum kullanarak yapmıştık. Sizde öyle bir çalışma yapabilirsiniz. Kütükten sehpa yapılışı yine doğal ağaç dalları ile ve doğal ağaç kütüğü ile yapılmış bir çalışma. Hobi dünyasına ait daha çok çalışmamız var. Beğendiklerinizi inceleyebilir ve size hitap eden çalışmaları yapabilirsiniz. Şimdi kuru ağaç dalı dekorasyon nasıl yapılır bir göz atalım.

Kuru Dallar Dekorasyon

Bir deniz kenarında, bir dere kenarında, bir ormanda kuru ağaç dallarına çok rastlarız. Bahçeniz varsa ve ağaçlarınız varsa budama zamanı geldiğinde kesilen dalları da kurutarak bu çalışmayı yapabilirsiniz. Nette de kuru ağaç dalı satan siteler mevcut. Ama bana almak çok mantıklı gelmiyor çevremizde rahatça bulabiliriz diye düşünüyorum. Belkide memkeletim ormanlık olduğu için ve ağaç çok olduğu için bana öyle geliyor olabilir. Kuru ağaç dallarını bulduktan sonra biraz hayal gücü ile birçok tasarım oluşturabilirsiniz. Tıpkı birazdan paylaşacağımız kuru ağaç dalı dekorasyon örneği gibi. Gerekli malzemeler ile işe başlayalım.

  • Yapacağınız çalışmanın boyutlarına göre karton
  • Kalem
  • 20 – 25 kısa ağaç dalı
  • Kerpeten
  • Akrilik boya
  • Fırça
  • Misina iplik
  • Büyük ağaç dalı

Tüm malzemeler bu kadar. Şimdi yapılışına geçelim. Dalları temizleyelim. Daha sonra karton üzerine yapacağımız çalışmanın şablonunu çizelim.

Kuru Ağaç Dalı Dekorasyon 5

Şablonun üzerine ağaç dallarını dizelim. Misinalı ip ile büyük ağaç dalına bağlayalım.

 

 

Akrilik boya ile dalların istediğimiz kısmını boyayalım.

Kuru Ağaç Dalı Dekorasyon 2

 

Büyük ağaç dalına misina ile dalları bağlayalım.

 

Tüm işlemler bu kadar. İstediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

Kuru Ağaç Dalı Dekorasyon 1

Kuru Ağaç Dalı Dekorasyon 3

Kuru Ağaç Dalı Dekorasyon

Kuru Ağaç Dalı Dekorasyon 4

Kaynak : https://www.ehow.com/how_2227693_art-piece-using-tree-branches.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler