Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgülü Yelek Modelleri

Yelek modellerinden çok şık bir örneğin yapılışını hazırladık. Örülü yelek modelleri dantel örneklerinden bir kesit sadece. Daha çok model anlatımı hazırladık ve hazırlamaya devam edeceğiz. Örgülü yelek modellerinin arkasına motiflerle farklı bir hava katıyoruz. Şıklık katıyoruz. Sizde örgülerinizde böyle değişiklikler yapabilirsiniz. Beğendiğiniz örgü motiflerle süslemeler yapabiliriz. El işi yelek örnekleri için dantel ipleri kullanabilirsiniz. Birazdan yeni yelek modelimizin şemasını paylaşacağız. Aynı ölçülerde düz kafes örgüler örüp üzerini yine motiflerle süsleyebilirsiniz. Çiçek motifleri ile ve farklı süsleyebilirsiniz. Tığ işi ile ördüğümüz yeni modelimizin yapılışını inceleyelim.

Yeni Yelek Modelleri

Değişik bir yelek tarifi hazırladık. Düz bir yelek örüyoruz ve arka orta kısmına motifler ekliyoruz. Motiflerin şeması mevcut değil. Örgülüy elek modelleri için siz kendiniz beğendiğiniz motifleri kullanabilirsiniz. Dantel ipleri ile örebilirsiniz. Şimdi yeleğimiz için kullanacağımız şemayı görelim.

Örgülü Yelek Modelleri 5

Örnek olarak ise aşağıdaki şemayı kullanacağız. Bildiğiniz farklı örgüleri de kullanabilirsiniz.

Örgülü Yelek Modelleri 1

Örgülü Yelek Modelleri

Örgülerinizde fikir verecek bir model. Tam sayıları, motiflerin nasıl yapıldığı maalesef yoktu. Anlatımı olan modelleri sizlerle paylaşmaya çalıştık. Umarım yardımcı olur. Yelek çok güzel duruyor. Motifleri yeleğin sadece arka kısmında değil ön kısımlarında da kullanabilirsiniz. Şimdi yeleğimiz bittiğinde nasıl durduğuna bakalım. Krem rengi ile de çok güzel duracaktır. Dantel havasında oldukça şık bir yelek.

Örgülü Yelek Modelleri 2

Örgülü Yelek Modelleri 9

Örgülü Yelek Modelleri 3

Örgülü Yelek Modelleri 8

Örgülü Yelek Modelleri 7

Örgülü Yelek Modelleri 6

Örgülü Yelek Modelleri 4

Kaynak : https://www.bianzhihui.com/t/3993/zhifa

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler