Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Anlatımlı Yuvarlak Dantel Örnekleri

Üçgen motiflerin birleşiminden oluşan anlatımlı yuvarlak dantel örnekleri. Örgü bardak altlığı motifi olarak, dantel yatak örtüsü olarak kullanabilirsiniz. Sehpa örtüsü olarak kullanabilirsiniz. 5 tane üçgen motifin birleştiriyor ve 1 tane yuvarlak dantel örnekleri oluşturuyoruz. Ananas örgü modelleri, badem örgü modelleri olarak adlandırdığımız bir örnekten öreceğiz. Daha öncede farklı bir örnekle üçgen motifle yuvarlak dantel yapılışı paylaşmıştık. Çok zarif bir örnek. Pamuklu dantel ipleri ile ördüğümüz yuvarlak bir örnek. Motifleri birleştirerek dantel masa modelleri anlatımlı videolu modelleri takip edip birleştirerek masa örtüsü olarak da kullanabilirsiniz.

Yuvarlak Dantel Modelleri Yapılışı

Pamuklu kalın ipliklerle ve 3 mm tığ ile örülmüş bir örnek. Farklı iplerle de örebilirsiniz. İnce dantel ipleri ile de örebilirsiniz. O zaman motiflerin boyutları küçülebilir.

Anlatımlı Yuvarlak Dantel Örnekleri 3

Anlatımlı Yuvarlak Dantel Örnekleri 4

Motiflerimizin şeması bu şekilde. 5 motifi birleştiriyor ve tek motif olarak örüyoruz. Son turda motifleri birbirine birleştiriyoruz. Daireler zincir, uzun çizgiler trabzan anlamına geliyor. Tek motifin şeması da motiflerin ekleniş şeklide ayrıntılı bir şekilde şemada mevcut. Bu motifle yuvarlak birçok dantel örebilirsiniz. Şal modelleri de  örülebilir diye düşünüyorum. Birleştirme şekillerini farklı olarak ayarlayarak.

Motif pamuklu bir iplikle örülmüş. Renk renk de örülebilir bu örnek. Motifin örüldüğünde nasıl göründüğünü ve nasıl şekillerde kullanıldığına dair birkaç örnek de görelim.

Anlatımlı Yuvarlak Dantel Örnekleri 5

Anlatımlı Yuvarlak Dantel Örnekleri 2

Anlatımlı Yuvarlak Dantel Örnekleri 1

Anlatımlı Yuvarlak Dantel Örnekleri

Kaynak : https://www.bianzhirensheng.com/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler