Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Pıtırcıklı Lahana Lif Yapılışı

Lahana lif modellerinden çok güzel bir örnek daha. Kat kat lif modellerinden bir anlatım. Renkli kısımlar için evde kalan ipleri değerlendirebilir, onları kullanabilirsiniz. Son zamanlarda lif modellerine sıkça yer verir olduk. Bizden yeni modellerin anlatımlarını isteyen birçok takipçimiz var. Yeni modellere ulaşmak isteyen onları çıkar çıkmaz takip etmek isteyen birçok takipçimiz var. Bizde onlar ve herkes için yeni modelleri takip ediyor ve yazılarımız arasında yer veriyoruz. Yeni tasarım modeller arasında bade sultan lif yapılışı, motifli kar tanesi lif yapılışı ve daha birçok örnek var. Bu saydıklarımız sadece birkaç tanesi. Pıtırcıklı lahana lif yapılışı ve daha fazla model için her zaman olduğu gibi bizi takip etmeye devam edin.

Lahana Lif Modelleri

Kat kat görünümü ile kendine mest eden bir güzel lif modeli daha. Yapımı oldukça basit ama görünümü çok şık olan bir model. Pıtırcıklı lahana lif yapılışında dilediğiniz renk uyumlarını kullanabilirsiniz. Orta kısımdan başlayıp örülen trabzanla bir taban oluşturularak yapılan lifimizin taban kısmı bitikten sonra yapmış olduğumuz trabzanlara fıstık yapıp kapatıyoruz. Ve kapattığımız fıstıkların tepelerine örümcek yapıp sabitliyoruz. Kenar oyası gerektirmeyen bu güzel lifimizin videosunu dilerseniz izleyerek daha kolay bir şekilde örebilirsiniz.

Pıtırcıklı Lahana Lif Yapılışı

Pıtırcıklı Lahana Lif Yapılışı 1

Pıtırcıklı Lahana Lif Yapılışı 2

Lifimiz çok güzel görünüyor. Katları tek renk olarak yapabilirsiniz. Veya her katta renk değiştirebilirsiniz. Soft renklerle de çok güzel duracaktır. Neon renklerle de harika olmuş. Şimdi videolu anlatımına geçelim. Takıldığınız herhangi bir konu olursa sorabilirsiniz. İyi seyirler.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler