Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Yeni Saçaklı Lif Modelleri

Yepyeni bir lif daha. Her gün yepyeni bir lif tasarlanıyor tasarımcılar tarafından. Ve her biri güzellikte yarışıyor. Yeni saçaklı lif modellerinden. Bu güzel lif örneğini bebek yeleklerinde, bebek battaniyelerinde de kullanabilirsiniz. Püsküllü uzun lif yapımında kullanabilirsiniz.  Diğer bir ismi ile pıtırcık lif modeli yapılışını birçok örgünüzde kullanabilirsiniz. Güzel bir tasarım olmuş. Ve oldukça kullanışlı. Kese lif modelleri olarak da örebilirsiniz. Çocuklarınız için özel lifler olarak örebilirsiniz. Yeni modeller arasında sepet lif yapımı da çok güzel bir örnek. Kirazlı lif modeli yapımı da keyifle öreceğiniz modeller arasında.

Kare Püsküllü Lif Yapılışı

Lif anlatımlarımıza yeni saçaklı lif modelleri ile devam ediyoruz. Biz çok beğendik modeli ve hiç zaman kaybetmeden sizlere tarifini anlatmak için sabırsızlandık. Şimdi efendim lifimizin zemini normal düz 2li fıstık yöntemi ile çalışılmış fakat hanımlarımız o kadar güzel işler çıkarıyorlar ki liflerde kenar oyası olarak kullanılan modeli komple life işlemişler. Ve sonuç mükemmel. Hem sade hemde göze tok gelen bir lif modeli arıyorsanız şu sıralar pıtırcık bahçesi modelini örmenizi tavsiye ederiz. Normal ebatlarda bir lif yapacaksanız 21 fıstık yapıp kapatın 22. Fıstıkla dönüp 2li fıstık tekniği ile örün. İstediğini boyuta gelince zemin aşaması bitmiş oluyor ve dilediğiniz renk uyumları ile üst kısmı örmeye geliyor sıra.

Yeni Saçaklı Lif Modelleri

Yeni Saçaklı Lif Modelleri 1

Yeni Saçaklı Lif Modelleri 2

Lif boyutlu güzel bir örnek. Yapılışı kolay ve gösterişli. Kısaca nasıl yapıldığından bahsettik. Şimdi tamamını ayrıntılı bir şekilde görelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler