Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Makyaj Çantası Nasıl Dikilir?

Kendimize küçük makyaj çantası dikiyoruz. Aşama aşama nasıl yapıldığını resimli olarak göreceğiz. Kalan parça kumaşları değerlendirmek için yapabilirsiniz. Eski kottan makyaj çantası yapımı yapabilirsiniz. Daha önce örgü makyaj çantası yapımından bahsetmiştik. Örgü makyaj çantası nasıl yapılır önceki yazılarımızdan ulaşarak yapabilirsiniz. Yine kendimize makyaj çantası dikmiştik. Aynı tarzda ama patchwork. Patchwork makyaj çantası nasıl dikilir önceki yazılarımızdan ulaşabilirsiniz. Kumaşın boyutlarını büyük tutarak daha büyük çantalar yapabilirsiniz. Askılar ekleyerek kol çantası olarak kullanabilirsiniz. Daha fazla dikiş modelleri anlatımları için mimuu.com ziyaret edebilirsiniz.

Evde Makyaj Kutusu Yapımı

Yapılışı oldukça kolay. Biraz dikiş biliyorsanız bu projeyi rahatlıkla yapabilirsiniz. Sadece makyaj çantası olarak değil farklı amaçlarda da kullanabilirsiniz. Küçük bir seyahat çantası olarak içine ilaçlarınızı koyabilirsiniz. Veya içine düğmeler küçük iğne iplikler ile dikiş kiti oluşturabilirsiniz. Tığlarınızı , örgü araç gereçlerinizi yerleştirerek kullanabilirsiniz. Küçük bir hobi çantası. Bu şekilde örnekleri çoğaltabiliriz. Kumaş ölçülerini daha büyük yaparak kendinize büyük çantalar dikebilirsiniz. Makyaj çantası nasıl dikilir , hangi malzemeler kullanılır , aşamaları nelerdir, ölçüleri nelerdir resimlerde hepsi gösteriliyor. Eğer takıldığınız bir nokta olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Makyaj çantası nasıl dikiliyor tüm aşamalarını bir galeri ile görelim.

Çantamız hazır. İstediğiniz desende kullanarak şık şık çantalar dikebilirsiniz. Arkadaşlarınıza , sevdiklerinize hediyelik fikirler içinde çok güzel bir fikir.

Kaynak : http://www.handmadiya.com/2016/07/small-makeup-bag-diy.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler