Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Origami Küçük Kuğu Yapımı

Bu videomuzda 3d origami kuğu yapımı hazırladık. Çok zarifler kuğular. Uzun zamandır origami ile ilgili bir paylaşımda bulunmamıştık. Böyle güzel bir çalışma bulunca ve kağıt katlama sanatına ilgi duyanlar için paylaşmak istedik. Hep örgü modelleri olmaz değil mi. Biraz ara verip başka sanatlara da göz atmak lazım. Kuğular çok özel hayvanlar . Ve çok güzeller . Ben çok seviyorum. Kuğular hayatlarında yalnız bir kuğuyu severler. Ve eşleri ölünce kalp kırıklığından kendileri de fazla yaşayamaz ve ölürler.

Origami Küçük Kuğu Yapımı

Bizde bugün bu özel hayvanların el yapımı kuğu yapalım dedik. Origami ile ilgili birkaç çalışmamız olmuştu daha önce. Origami kelebek yapılışı yapmıştık. Birçok süslemede kullanabilirsiniz. Kağıttan dönence yapımında, kağıttan duvar süsü modellerinde. Hediye paketlemede. İçine bir not yazıp arkadaşlarınıza , sevdiklerinize hediye etmede kullanabilirsiniz. Kağıtla ilgili birçok sanat var. En güzel örneklerini sizlerle paylaşıyoruz. Quilling ile ilgili de birçok paylaşımlarımız olmuştu. Kağıt şeritlere şekiller vererek çok güzel çalışmalar yapılıyor. Tablolar, çerçeveler, süslemeler, broşlar, takılar, kutular… Birçok modelde kullanılıyor. Birde kirigami sanatı var. Kağıt kesilerek yapılan çok güzel bir çalışma. Kağıt kesme sanatı örneklerine küçük bir çalışma , modelleri paylaşmıştık. Nasıl yapıldığına dair kısa bir video ve içinde bir sürü model olan güzel bir yazı hazırlamıştık.

3 Boyutlu Origami Kuğu Nasıl Yapılır?

Kağıtla ilgili birkaç sanattan üst kısımda bahsettik. Bugün origami ile ilgili bir paylaşımda bulunuyoruz. Yapılışı çok keyifli bir çalışma. Kağıtları minik minik katlayarak şahane bir kuğu yapıyoruz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler