Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Parmaksız Örgü Eldiven Modelleri

Eldiven modelleri örmek için model arayanlara çok güzel örnekler hazırladık. Bu modeller parmaksız. Galeri içinde kolay eldiven yapımı modelleri de mevcut. Tabi ki zor modellerde. Galeride bulunan çoğu modellerin sizlere daha önce yapılışını ayrı ayrı yayınlamıştık. Sitemize giriş yaparak örgü modelleri başlığı altında hepsine anlatımlı olarak ulaşabilirsiniz. Saç örgü modelleri yapımı, pirinç örgü modeli , fıstık örgü modeli, örgü baykuş yapımı ve tabi ki daha fazlası. Hepsi bir tık uzağınızda.  Düz bir örgü eldiven örüp üzerini istediğiniz gibi süsleyebileceğiniz süsleme örnekleri de paylaştık. Galeride ağırlıklı olarak şiş örgü parmaksız eldiven modelleri var. Daha önce anlatımlı olarak sizlerle paylaştığımız modeller olmuştu. Beğendiğiniz modelleri anlatım yaptığımız model üzerinden uyarlayabilirsiniz.

Parmaksız Eldiven Örnekleri

Eldivenlerin üzerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Rokoko nakışı ile güller yapabilirsiniz. Örgü çiçek yapımı yapıp üzerine dikebilirsiniz. Boncuklar kullanabilirsiniz. Düğmeler kullanabilirsiniz. Kurdeleler, danteller kullanabilirsiniz. Her bir saydığımız örneklere uygun modeller göreceksiniz biraz sonra. Sizlerde kendiniz için uygulayabilirsiniz bu güzel modelleri. Kış sona ermeden hemen örüp giymeye , kullanmaya başlayın. Yaptığınız örgü eldiven modellerini bizimle paylaşmayı da unutmayın. Tığ işi örgü eldivenler de yapabilirsiniz. Şiş örgü sevenler şiş ile , tığ işi örgü sevenler tığ ile yapabilirler. Model paylaşımları bizden , uygulamak sizden.

Biliyorum içinizden yapılışı yok mu diye soruyorsunuz. Maalesef bu modellerin yapılışı yok. Telif hakkına tabi ve birçoğu ücretli olarak satılıyor. O yüzden yapılışlarını sizinle paylaşamıyoruz. Ama bilen ve bizden model isteyen arkadaşlarımız hemen rahatlıkla uygulayacaklardır. Yada etrafınızda örgü bilen birine sorabilirsiniz. Mesela ben zorlandığım , yapamadığım modelleri anneme soruyorum. Ve o bu konuda uzman. Çoğu modeli resime bakarak çıkartabiliyor. Baykuş şapka örneğini biz annemle o şekilde yaptık. Ücretli olarak satılıyordu tarifi biz resime bakarak çıkarttık. Ve yapılışını sizlerle videolu olarak paylaşmıştım.

Şimdi birbirinden güzel eldiven modellerini görelim.

Kaynak : https://tr.pinterest.com/search/pins/?q=fingerless%20mittens&rs=ac&len=2&etslf=7943&eq=fingerless%20m&term_meta%5B%5D=mittens%7Cautocomplete%7C

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler