Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

İğne Oyası Yeni Örnek

İğne oyası modellerinden  yazma kenarlarına çok yakışacak yepyeni bir model. İğne oyası yeni örnek tek renk yazmalara da desenli yazmalara da çok güzel olacak. Lila rengi yazmaya iğne oyası olarak duruşunu da göreceğiz. Ağır iğne oyalarından. Zarif iğne oyalarından. Biraz daha önce yaptığımız oyalardan bahsedelim. Sonra yeni modelimize geçeriz. Siyah yazmaya iğne oyası, beyaz yazmaya iğne oyası, bebek yüz örtüsü iğne oyası olarak çok güzel modellere imza attık. Videolu anlatımlı iğne oyalarını yazmalarımız, havlularımıza kolayca uyguladık. Mesela iğne oyası dut modeli çok sevilen örneklerden. Çeşitli tarzlarda yapılmış türevleri üretilmiş oyalardan. İğne oyası lale modeli sevilen tarz modellerden. Son çıkan iğne oyası modellerinden biri de çilek iğne oyalarından. Yeni iğne oyası çilek modeli yapılışı seveceğimiz modellerden. Her zaman söylediğimiz gibi daha çok modelin anlatımına önceki içeriklerimizden ulaşabilirsiniz. İğne oyası yeni örnek için anlatıma geçiyoruz.

İğne Oyası Yeni Örnek Nasıl Yapılır?

Çok sevilen, viral olan yeni örneklerden biri daha. Her renk yazmalarda çok güzel duracak. Çiçekli yazmalara içinde bulunan renklerden çiçekleri de belirleyerek yapabiliriz. Araya krem rengi ip de ekleyebiliriz. Böylece oyamız daha gösterişli hal alacaktır.

İğne Oyası Yeni Örnek

Çok güzel görünüyor. Çeyiz kıskandıracak modellerden. O halde hemen anlatıma geçelim. İğne oyası yeni örnek detaylarını öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler