Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kotla Kutu Kaplama Nasıl Yapılır?

Eski kot pantolon ve makrome ipleriyle çok şık dekoratif sepet modelleri yapılışı hazırladık. Eski karton kutularını, ayakkabı kutularını kaplayarak çok daha şık hale dönüştürebilirsiniz. Eski dantelleri değerlendirme, kanaviçe etamin örnekleri, parça kumaşlar, fistolar, deniz kabukları, eski kot pantolonları değerlendirme gibi kendin yap projeleriyle kutuları kaplayabilirsiniz. Kutu kaplama videolarında çok güzel modellere değindik. Mesela örnek olarak çıkarttığımız parça tığ işi motiflerle kutular kapladık. Yapılışını merak ediyorsanız parça motiflerden kutu nasıl yapılır inceleyebilirsiniz. Dantelleri değerlendirmek isterseniz dantelli kutu yapımını inceleyebilirsiniz. Yine kanaviçelerle çok güzel kutular yapabilirsiniz. Kanaviçe kutu kaplama yapılışı ilginizi çekecektir. Hazırsanız yeni model olan kotla kutu kaplama nasıl yapılır öğrenelim.

Kot Pantolonla Dekoratif Kutu

Kutu, makrome ipi veya hasır ip, eski kot pantolon, plastik bardak, boncuk ve makas gibi malzemelerle çok şık bir kutu yapıyoruz. İçine örgü iplerimizi koyabiliriz. Kumaşlarımızı, hobi malzemelerimiz, boya malzemelerimizi koyabiliriz. Mağazalarda gördüğümüz pahalı sepetleri evde daha ucuza mal ederek kendimiz yapabiliriz.

Kotla Kutu Kaplama Nasıl Yapılır?

Sepetimiz tamamlandığında yukarıdaki gibi olacak. Eğer nasıl yapıldığını merak ediyorsanız hemen anlatıma geçelim. Detaylarıyla kotla kutu kaplama nasıl yapılır öğrenelim.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler