Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Yatak Odalarına Özel Dekoratif Ayna Modelleri

Yatak odalarında tercih edilen dekoratif aynalar, bu bölüme şık bir görünüm katarken, yaşayacağınız aşkı da doyumsuz kılar. Yuvarlak, kare, dikdörtgen gibi farklı geometrik şekilleri ile dikkat çeken dekoratif ayna modelleri içerisinden seçim yaparken, yatak odanızın boyutunu, duvar rengini ve mobilya seçimlerini dikkate alarak hareket etmelisiniz.

Yatak Odalarına Özel Dekoratif Ayna Modelleri 21

Yatak Odası İçin Dekoratif Ayna Modelleri

Yatak odalarının daha ferah ve havadar bir şekilde dizayn edilmesi için tercih edilen dekoratif ayna modelleri. Eşinizle yaşayacağınız romantik dakikalara da ayrı bir heyecan katacaktır. Mekanın daha geniş görünmesini sağlayacak olan dekoratif aynaları, nerede kullanacağınıza dikkat etmelisiniz. Genelde makyaj masalarının üzerinde duracak şekilde tercih edilen aynalar; bir boy aynası olarak da yatağınızın yakının yer alabilir. Çerçeve rengini seçerken, odanızın genel renk durumuna dikkate alarak hareket etmelisiniz. Metalik ve Gold renklerin trend olduğu bu sene, yaza özel olarak tasarlanmış canlı renk çerçevelere sahip olan aynaları da seçebilirsiniz. Bu arada özel markaların bu alandaki eşsiz tasarımlarına göz atmadan, yatak odanız için hangi aynayı seçeceğinize karar vermeyin. Şimdi sezonun trendi dekoratif ayna modellerine hep birlikte göz atalım.

Eğer bu yazımızdaki aynalar yeterli gelmez ise daha önce paylaştığımız dekoratif ayna modelleri yazımızı inceleyebilirsiniz. Eğer kendiniz bir ayna yapmak isterseniz incili ayna yapılışı, hasır iple ayna yapımı yazılarımıza bakabilirsiniz. Hatta mevcut olan aynalarınızı yenilemek isterseniz ayna süsleme yazımıza mutlaka göz atın.

Modern bir çerçeve ile dikkat çeken, yatak odalarına özel, yuvarlak görünümlü dekoratif ayna ile yatak odalarınızda romantik havayı yakalayacaksınız.

Yatak Odalarına Özel Dekoratif Ayna Modelleri 16

Dekoratif boy aynalarını yatak odalarınızda kullanarak, hem bu bölüme derinlik kazandırabilir, hem de stilinizi baştan aşağıya inceleyebilirsiniz.

İşlemeli çerçevesi ve dikdörtgen görünümü ile yatak odalarına uygun dekoratif aynalar, odanızın daha geniş, ferah ve iç açıcı olmasını sağlayacaktır.

Yatak Odalarına Özel Dekoratif Ayna Modelleri 10

Kristal çerçeveli, yuvarlak tasarımlı dekoratif aynalar, yatak odalarınıza farklı bir ambiyans katacak.

En Güzel Dekoratif Ayna Modelleri

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler