Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Dolce Gabbana Örgü Hırka

Ünlü markalara ait 3 tarif bir arada. Hem örgü hırka modelleri, hem örgü etek modelleri, hemde örgü tunik modelleri. Herkesin bildiği Dolce&Gabbana ait modellerin tarifini hazırladık. Şemalı olarak. Zaman zaman markaların örgülerini, takılarını sizlerle anlatımlı olarak paylaştık. Mesela tığ işi örgü hırka modeli nasıl yapılır paylaşmıştık. Bu modelde yine herkesin bildiği Dolce Gabbanaya ait. Yine aynı desenle örgü etek, elbise, hırka örmüştük. Model çok güzel ve örmesi kolay. El yapımı tasarım küpe yapımı da Dolce Gabbanaya ait. Çok pahalı fiyatlara alamayacağımıza göre evde kendimiz çok ucuza örebiliriz. Daha çok modelin yapılışına mimuu.comdan ulaşabilirsiniz. Şimdi çok beğeneceğiniz ve örgülerinizde keyifle kullanacağınız, örmek için can atacağınız Dolce Gabbana örgü hırkanın tarifine geçelim.

Dolce Gabbana Örgüleri

Ben tuniği çok beğendim. Örgü etekte çok güzel duruyor. Tabiki hırkada. Hırkanın modeli pek benim tarzım değil. Dolce Gabbana örgü hırka, etek ve tuniğin yapılışını sizlere şemalı olarak hazırladık. Bu modelleri ayrı ayrı farklı örgülerinizde de kullanabilirsiniz. Hatta tunikte yani elbisede kullanılan örneği daha önce farklı modellerde görmüş olabilirsiniz. Bizde aynı modeli elbise olarak daha önce paylaşmıştık. İlk olarak hırkanın ve eteğin şemasına yakından bakalım.

Dolce Gabbana Örgü Hırka

Hırka ve eteğin modeli bu şekilde. Eğer örmek isterseniz veya örneği farklı örgülerinizde kullanmak isterseniz hırkanın şeması ile başlayalım.

Dolce Gabbana Örgü Hırka 1

Dolce Gabbana Örgü Hırka 2

Şemada x ler sık iğne, daireler zincir, uzun çizgiler trabzan anlamına geliyor. Şimdi de eteğimizin şemasına bakalım.

Dolce Gabbana Örgü Hırka 3

Dolce Gabbana Örgü Hırka 4

Ve tuniğin yapılışına geçelim. Tuniğin içine astar geçirebilirsiniz.

Dolce Gabbana Örgü Hırka 5

Dolce Gabbana Örgü Hırka 6

Kaynak : https://web.archive.org/web/20160608051017/http:/www.mypicot.com/crochet_patterns_photo_11.html

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler