Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Elastik Lastik Örgü Nasıl Örülür?

Elastik lastik örgü  nasıl örülür güzel bir model hazırladık. Şiş örgü modellerinde örgüye başlamadan önce kullanabilirsiniz. Çeyizlik yelek modellerinde çok güzel duracak bir model. Tamamen elastik örgü modelinden bere modelleri, boyunluk modelleri örebilirsiniz. Erkek bebek örgü modellerinde ve daha birçok şiş örgü örneklerinde kullanabilirsiniz. Patik modellerinde güzel durur. Esneyen bir örnek.  Değişik örgü başlama teknikleri kazaklara, yeleklere çok güzel bir hava katacak. Özellikle çeyizlik örgü modellerinde çok güzel durur. Örgüye başlama modellerinden saçaklı örgü nasıl başlanır örneğini de bebek örgülerinde, kazaklarda kollarda, etek uçlarında kullanabilirsiniz. Örgü modellerinde birçok örgüde kullanacağını elastik lastik örgü nasıl örülür anlatıma başlıyoruz.

 Elastik Örgü Yapılışı

Şiş ile örgülerinize başlarken kullanacağınız bir model. Tabi sadece örgü başlamada lastik olarak değil örgünün tamamını bu güzel modelle örebilirsiniz. Çok basit bir örgü. Çift taraflı örgü modellerinden. Örgüye yeni başlayanlarda çok rahat bir şekilde örebilirler. Örgü hırka modellerinde, örgü kazak modellerinde, örgü süveter modellerinde ve daha birçok örgüde kullanabilirsiniz.

Elastik Lastik Örgü Nasıl Örülür? 1

Lastik modelinde veya farklı örgülerde kullanacağımız çok güzel ve basit bir örnek. Elastik örgü nasıl örülür detaylı bir şekilde videoda anlatılmakta. Çok güzel bir model. Çift taraflı bir örnek. Şimdi elastik lastik örgü nasıl örülür izleyelim. Ve keyifle örgülerimizde kullanalım. Bol hobili huzurlu günler dileriz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler