Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kolay Papatya İğne Oyası Yapımı

İğne oyası modellerinden yine çok güzel bir modelin anlatımını hazırladık. Kolay papatya iğne oyası yapımı. 3 boyutlu iğne oyası modelini kolayca yapabileceksiniz. İğne oyasına yeni başlamış ve biraz kendini ilerletmiş arkadaşlarımız da bu güzel modeli kolayca yapabilirler. Düz normal çiçek gibi yapıyoruz daha sonra küçük bir dokunuşla 3 boyutlu hale çeviriyoruz. Yeni papatya modelinin yapılışına geçmeden önce daha önce yaptığımız papatyalı oyalardan bahsedeceğiz.

Bu paragrafta papatyalı iğne oyalarından bahsedeceğiz. Fularlar, tespihler, yazma oyaları, iğne oyası havlu kenarları yapabiliriz. Mesela iğne oyası papatya çiçek yapımı tespihleri süslediğimiz modellerden. 2020 iğne oyası papatya yapılışı düğümlerle yapılmış modellerden. Papatya modeli iğne oyası ise paylaşıldığı andan itibaren çok sevilen modellerden. Kulak çubuğuyla iğne oyası örneklerinden. Daha fazla papatyalı oya örneklerini ve çeşit çeşit iğne oyası örneklerini önceki içeriklerimizden bulabilirsiniz. Şimdi kolay papatya iğne oyası yapımını öğrenelim.

Papatya İğne Oyası Nasıl Yapılır?

Kırları süsleyen beyaz papatyaları yazmalarımıza en güzel haliyle yapmaya devam ediyoruz. Papatya çiçeğini örgülere, oyalara, çeşitli hobi dünyasında çalışmalara uyguluyoruz. Şimdi mini mini yapraklarıyla yazmalarda çok güzel duracak oyanın görünüşüne bakalım.

Kolay Papatya İğne Oyası Yapımı 1

Kolay Papatya İğne Oyası Yapımı

İsterseniz ilk resimde olduğu gibi papatyaları yapabiliriz istersek de 2. resimde asıl tarifte olduğu gibi papatyaları yapabiliriz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler