Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Mandalina Dilimini Hiç Böyle Görmediniz

Muhteşem bir fikirle devam ediyoruz. Sırada mandalina dilimi örgü modeliyle örülmüş örgü hırkalar, örgü yeleklerden örnekler var. Hatta modelin nasıl yapıldığını videolu izleyecek daha sonra sevdiğimiz, istediğimiz renk düzeniyle örgülerimizi öreceğiz. Kürk örgü hırka modelleri örebilirsiniz. Şiş örgü yelek modelleri örebilirsiniz. Renk ve model örneklerini inceleyecek fikir edineceğiz. Bence hepsi çok güzel olmuş. Kat kat kabartmalı örgü modellerinden. Bebek örgü modellerinde çok kullanılan kolay örgü modellerinden.

İlk bakıldığında mandalina dilimi zor gibi görünse de aslında kolay olan örneklerden. İlmek artırma ve kesme şeklinde örüyoruz. Şişe ip dolayarak mandalina dilimlerini oluşturuyoruz. Örgü modellerinde bebek yeleklerinde, bebek hırkalarında kullanacağınız güzel bir model. Tek renk iple 2- 3 ipi karıştırarak örebilirsiniz. Büyükler için mandalina dilimi hırka nasıl yapılır bahsetmiştik. Önceki içeriklerimizden bulabilirsiniz. Mandalina dilimi bebek yeleği yapılışı da çok sevilen çok örülen örneklerden. Bugün yetişkin için olan örgü örneklerinden bahsedeceğiz. Tabi aynı modelleri ilmek sayılarını ayarlayarak küçükler, gençler içinde örebilirsiniz. Mimuu.com yeni içeriklerle yeni modellerle devam edip mandalina dilimini hiç böyle görmediniz diyor ve hemen örneklere geçiyoruz.

Mandalina Dilimi Örgü Modelleri

Griler, yeşiller, pembeler, sarılar… Birçok rengi bir arada kullanarak ördüğümüz örgü hırkalar, örgü yelekler hazırladık. Bebek örgülerine daha önce birçok örneği incelemiştik. Şimdi ise büyükler için ördüğümüz örgülerden bahsedeceğiz. Mandalina dilimi örgü modeli nasıl yapılır videolu olarak paylaşacağız. Daha sonra uyarlayarak farklı örgülerde kullanabilirsiniz.

İlk olarak peluş iplik, siyah ve gri tonları ile örülmüş hırkaya göz atalım.

Mandalina Dilimini Hiç Böyle Görmediniz 3

Mandalina Dilimini Hiç Böyle Görmediniz 10

Mandalina Dilimini Hiç Böyle Görmediniz 11

İkinci olarak mandalina diliminin yapılışını öğrenelim.

Evet modelimizin de yapılışını öğrendikten sonra hırka ve yelek örneklerini inceleyelim. Mandalina dilimini hiç böyle görmediniz. İşte en güzel örnekler.

Benzer İçerikler
2 thoughts on “Mandalina Dilimini Hiç Böyle Görmediniz”
  1. Lenita Rabelo Costa dedi ki:

    Sou brasileira. Amo a arte de crochê e tricô turcos, seus bordados. Obrigada por compartilhar. Namastê. 🙏

    1. Melek dedi ki:

      Obrigada

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler