Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Örgü Saat Yapılışı

Çocuklarımız için güzel bir proje var sırada. Örgü saat yapılışı. Kalan iplerle çocuklarımıza örgü saat modelleri örebiliriz. Hem sayıları, hemde saate öğretmek için oldukça iyi bir proje. Daha önce de okul öncesi çocuklarımızın saati öğrenmeleri için etkinlikler hazırlamıştık. Yine ev dekorasyonunda kullanmak için saat modelleri de hazırlamıştık. Kendin yap projelerinden oluşan harika saatler. Çocuklarınızın odasında kullanmak için amigurumi guguklu saat yapılışını örebilirsiniz. Yine kartondan saat nasıl yapılır sizlerle eğlenceli bir çalışma paylaşmıştık. Çocukların odası için yine çok güzel bir saat. Yine evinizde bulunan malzemeler ile videolu dekoratif saat modelleri yapılışı yapabilirsiniz. Tavalar, doğrama tahtaları, CD gibi birçok geri dönüşüm ürünlerinden saatler yapabilirsiniz.

Örgü Saat Nasıl Örülür?

Tığ işi ile çocuklarımıza sevdikleri renklerde örgü saat yapılışı örüyoruz. Oldukça kolay bir proje. Şemaları takip ederek, sık iğne de biliyorsanız çok kolay bir şekilde örebilirsiniz. Dilerseniz hemen şemayı görelim.

Örgü Saat Yapılışı 4

Örgü kordon yapılışı ve diğer şema ile kolay bir model. Şemada daireler zincir, x ler sık iğne, V ler artırma anlamına geliyor. Kenar bordürlerini ilmek kaydırma ile örüyoruz. Kordon için çıtçıt yapabilirsiniz. Düğme dikebilirsiniz. Cırt cırt kullanabilirsiniz. Sayıları roma rakamı ile değil rakamlarla yapabilirsiniz. Bu proje ile çocuklarınız çok mutlu olacaklar. Örgü saat yapılışından şemalı olarak bahsettik. Şimdi ördüğümüzde nasıl durduğuna bakalım.

Örgü Saat Yapılışı 6

Örgü Saat Yapılışı

Örgü Saat Yapılışı 3

Örgü Saat Yapılışı 2

Örgü Saat Yapılışı 1

Kaynak : https://handmade-paradise.ru/detskie-chasiki-vyazhem-kryuchkom/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler