Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Kanaviçe Pano Modelleri

Kanaviçe pano modellerinden oluşan çok güzel bir galeri. Anahtar desenli şablonlar, panolar. Evinizin her köşesinde kullanabilirsiniz kanaviçe etamin örneklerini.  Pano olarak kullanabileceğiniz  kanaviçe şablonlarından sizlere zaman zaman bahsediyoruz. Güzel bir örnek daha hazırladık. Pano olarak yapabilirsiniz. Veya kanaviçe havlu işlemeleri yapabilirsiniz. Eminim çok güzel olacaktır. Kişiye özel panolar hazırlarken bu şablonları kullanabilirsiniz. Kanaviçe telefon kılıfı yapımı olarak kullanabilirsiniz. Önce telefon kılıfına şablon sığıyormu onu incelemelisiniz. Tabi işlemleri kumaşlar üzerinde de yapmalısınız. Daha sonra istediğiniz yere işleyebilirsiniz. Mandala kanaviçeler işleyebilirsiniz istediğiniz yere. Bugünse bunların dışında vintage kanaviçe desenleri var. Desenler, şablonlar bizden istediğiniz kumaşa işlemek, istediğiniz yerde kullanmak sizden.

Kanaviçe Pano Şablonları

Kanaviçe işi sevenler için hayal gücünüzü kullanarak istediğiniz şekilde tasarlayacağınız şablonlar önermek istiyorum. Dantellerle, püsküllerle, boncuklarla veya farklı şekillerde süsleyeceğiniz kanaviçe pano modelleri. Aşağıda çeşitli anahtar şablonlarından oluşan örnekler var. Anahtarların yanı sıra bayan elbiseleri şablonları da mevcut. Vintage parfüm şablonu, melek şablonu bulacaksınız.

Öncelikle şablonları görelim.

Şimdi bu güzel şablonların uygulama alanlarını görelim. Sizde bu modellerden fikir alarak çalışmalarınızda kullanabilirsiniz. Özellikle anahtar şablonları kişiye özel panolarda çok kullanılıyor. Kasnaklara geçirerek kullanabilirsiniz. Veya modellerde olduğu gibi çeşitli çerçevelerle kullanabilirsiniz.

 

Kaynak : https://handmade-paradise.ru/klyuchiki-shemyi-vintazhnoy-vyishivki/

Benzer İçerikler
2 thoughts on “Kanaviçe Pano Modelleri”
  1. Guzin dedi ki:

    Cok alusveris yapan daimi musterilerinize nicin hediye gondermiyosunuz

    1. Melek dedi ki:

      Biz satış yapmıyoruz ki

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler