Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

Düğün Saç Modelleri Genç

Sizlere en güzel saç modellerini hazırladık. Düğün saç modelleri arayanlar için. Havalar ısındı. Düğün sezonu başladı. Evlenecek genç kızlar , gelin adayları, damatlar heyecanla düğün günlerinin gelmesini bekliyorlar. Gelinlerin en güzel ve özel günleri olduğu için her şeyin en güzelini olmasını istiyorlar. Ben de düğünümde hazırlıklar yaparken herkes gibi öyle olması için çok araştırmalar yapmıştım. Önce düğün salonları beğenilir araştırılır. Kına gecesi de çok özel olmalıdır. Gelinliği söylememe hiç gerek yok. Duvak, makyaj ve gelin saçı modelleri. Düğünü olanlar için biraz işlerini kolaylaştırmak için çok güzel yıllara damgasını vuracak saç modelleri hazırladık. Galeri içinde dağınık topuz saç modelleri, kına saç modelleri, kuaför topuz modelleri ve daha birçok hoşunuza gidecek güzel modeller mevcut. Galeri uzun saçlılar için . Kısa saçlı olanlar içinde ilerleyen günlerde galeri yapacağız. Düğün saç modelleri gençler için çok güzel modeller hazırladık. Mezuniyet törenlerinde de yapılabilecek saç modelleri, çocuklara uygulanabilecek saç modelleri de mevcut.

Dağınık Gelin Saç Modelleri

Galeride çok güzel modeller var. Sizde beğendiğiniz modelleri kendi düğününüz için , kına geceniz için uygulayabilirsiniz. Düğünleriniz için özel aksesuarlarını kendisi yapmak isteyenler için çok güzel projelerin anlatımını vermiştik. Mesela çiçekli gelin tacı yapımı. Evde kendiniz çiçekli taçlarınızı yapabilirsiniz. Düğün için gelin tacı yapılışı modellerini istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Yine gelin çiçeği , nedime bilekliklerini yapabilirsiniz. Son zamanların modası olan ombre dudak nasıl yapılır isimli yazımızı incelerek ombre makyaj yapabilirsiniz. Ve değişik ve en güzel gelin saçı modellerini kuaförünüzden isteyerek yaptırabilirsiniz.

2017 Düğün Saç Modelleri 55

İşte sizler için hazırladığımız birbirinden güzel düğün saç modelleri genç hazırlanmış örnekler. Günlük hayatta da kullanılabilecek modeller mevcut.

Kaynak: www.deerpearlflowers.com/wedding-prom-hairstyles-for-long-hair/

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler