Mimuu.com Örgü modelleri, İğne Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası
Menü
Ara

2016 Baharlık Şal Modelleri

Bahar geldi artık. Tabi bahar gelince sizlere baharın serin ama güzel havasında ajurlu örgü şal modellerinden oluşan bir galeri hazırladık. Bu galeride tam 140 tane şal modeli var. Birkaç gündür havalar ne yazık ki soğuk gidiyor ama tekrar ısınacakmış. Isınmasını dört gözle bekliyoruz.

Hazırladığımız galeride hem şiş örgü şal modelleri , hem de tığ işi şal modelleri bulunmaktadır. Tığ ile yapılan şal modellerimizden çiçek şal yapılışı ve bahar şal modeli yapılışı sizler tarafından çok beğenilmişti. 2016 yılında çeyiz hazırlığında olanlar , kendilerine farklı şal modelleri arayanlar için çok güzel bir galeri. Renklerin uyumu çok güzel. Bir arada düşünemediğiniz renklerin aslında örüldükten sonra ne kadar da güzel olduklarını göreceksiniz. Siyahın asilliği, beyazın sadeliği, turuncunun sıcaklığı, kırmızının güzelliğini , krem ve bejin ne kadar da güzel olduğunu göreceksiniz.

Ben kendime baharlık şal olarak begonvil şal yapılışı yapmıştım. Şiş ile ördüğüm ilk şal modelidir. Bir anda 400- 500 ilmeğe çıkıyor. Örgüye yeni başlamıştım. Ama kolaylıkla ördüm. Hiç kullanmadan etrafımda o kadar çok beğenildi ki ördüğüm şalı satmak zorunda kaldım. Şuan yenisini ördüm ama yaprak kısımları kaldı. Begonvil şal örerken dikkat isteyen bir şal modeli. Kolay ama. Bir ilmek hata yaptığınızda bütün modeli etkiliyor. İlmek sayılarının tam olması gerekiyor. Haruni şal modeli de çok güzel bir şal. Vakit bulduğum zaman örmek istiyorum. Echoflower şalı ise dikdörtgen olarak örmeyi düşünüyorum. Hep üçgen şal olmaz öyle değil mi.

Eğer evde bir şeyler yapıp satmak ve aile bütçesine katkıda bulunmak istiyorsanız. Birde örgüyü çok seviyorsanız bu galeri tam sizlere göre. Örgü şal örnekleri yaparak satış yapabilirsiniz. Hem de sevdiğiniz bir işi yapmış olursunuz. Klanı iplerle, ince iplerle istediğiniz modelle renk renk şallar örebilirsiniz. Dikdörtgen şal modelleri, üçgen şal modelleri, kovboy şal modelleri. Örgüde en iyi bildiğiniz modelleri harmanlayarak kendi tasarım şal modelleri yapabilirsiniz. Öreceğiniz şallara pullar, boncuklar ve düğmeler ekleyerek daha güzel hale getirebilirsiniz.

Benzer İçerikler
Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menüler